La DUIAP, és un moviment que tothom és pot afegir a títol individual.

El protagonisme és per tot el poble de Catalunya.

Fem una crida a tots i totes, per que si realment volem fer història. Per que ara és l'hora d'aixecar-nos i unir-nos, deixem de banda si som d'esquerres, de centre, de dretes, i que el poble sigui representat per persones amb projectes de millora de condicions de vida, per una societat més justa i humana. Es pot donar un gran pas, que les formacions polítiques com les coneixem deixin d'existir, fa milers d'anys que el poder es concentra en uns quants i fins ara no s'ha demostrat que els que es diuen polítics estiguin per la feina que toca a l'ofici, o sigui que fem història i obrim camí de cara al futur sense por. Fem canvis a nivell personal, en les nostres relacions amb família, amistats, coneguts, i aceptem la responsabil·litat de fer millor la nostra vida, començant per nosaltres.

Per que volem que Catalunya sigui lliure i per això no podem deixar perdre aquesta darrera oportunitat.

Res de crítiques a ningú, simplement volem implicar a tota la societat  en un projecte que ens implica a tots.

Res de partits ni associacions, només volem remarcar que el poble de Catalunya és qui realment farà possible que el president tingui el coratge per declarar la independència.

Tots sabem que s'ha de fer bé, la DUIAP vol marcar el camí, no pas entorpir-lo.

PRINCIPIS DE LA DUIAP:

 

Transversalitat:

Estem convidats tots els catalans i catalanes que volem la independència de la nostra nació, per que així obtindrem la nostra llibertat.

No és questió de partits ni d'associacions, com si hi han persones que no voten cap partit. Volem l'unitat per la independència.

 

Independència:

Està més que comprovat que un pacte o qualsevol federalisme amb Espanya, se'ns nega dirèctament. Encara que alguns partits es dediquin a fer demagògia sobre el tema.

Per que al final, qualsevol pacte amb Espanya, Catalunya surt desfavorida.

 

Poble Català:

No volem personalismes ni protagonismes. Els protagonistes ho som tots, per que hem de fer realitat la voluntat del poble, i l'única manera de fer-ho és amb tothom, ningú és més que ningú. L'important és ser lliures!

 

DUI:

La Declaració d'Independència és l'única eina que cap estat pot negar, fins i tot Espanya ho va signar a les Nacions Unides.

La Constitució espanyola és una garjola, però nosaltres tenim la clau de la nostra llibertat!